Mountain Equipment Vector Jacket Dame

Mountain Equipment Vector Jacket Dame

Før DKK 1.499,00
DKK 1.049,00
Spar DKK 450,00


   På lager
Antal
Varenummer: 4636 5053817054136
Vandtæt, åndbar og med en vægt på kun 240 gram. En revolutionerende regnjakke, du altid kan finde plads til i rygsækken.

Den ultralette dameregnjakke er udført i Mountain Equipments innovative og robuste Drilite-materiale. Selvom Vector er ultralet og giver en fantastisk bevægelsesfrihed i forhold til lignende regnjakker, sikrer den dig mod al slags vejr med et vandsøjletryk på hele 20,000 mm!

Vector kan pakkes ned til et minimum i rygsækken, den har to store lommer, og en rummelig, afstivet hætte, der kan indstilles med én hånd. Drilite-materialet er åndbart, så du ikke føler dig lukket inde i en plasticpose, og åndbarheden forbedres yderligere i Vector med laserskårne ventileringskanaler under armene.

En fantastisk regnjakke, du altid kan pakke med på tur for at sikre dig mod omskifteligt vejr.

Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
LynlåsYKK WaterTight
Mærke:Mountain Equipment
Køn: Dame
Membran:DriLite
Vandsøjletryk (mm): 20.000
Kategori:Jakker
Regntøj
Aktivitet:Cykling
Hverdag
Vægt: 240 g

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig