Norge på Langs

Vores kollega Mads går Norge på Langs

En tur på små 3000 km op gennem Norges vinterlandskab. Til fods, på ski og kun i selskab med sin hund Jossi det meste af vejen. Lyder det ikke hyggeligt? Det er, hvad vores kollega Mads har besluttet sig for at bruge de næste 4 måneder af sit liv på.

Vi har naturligvis sendt Mads af sted med en masse gode produkter fra butikken, så vi er sikre på, at han kan holde varmen på turen.  Og vi glæder os til at følge ham på turen. Du kan også følge med - både på vores Instagram og   Facebook sider.
Og på Mads's egen hjemmeside og Instagramprofil

Her kan du se ruten, og de stop Mads har lagt ind undervejs på turen op gennem Norge.


Sådan ser en del af forberedelserne ud

Det er ikke småting, der skal indkøbes til en tur på 4 måneder, hvor Netto ikke ligger på hvert et gadehjørne. De fleste af tingene er sendt i forvejen til depoter på ruten, så Mads ikke behøver slæbe hele forrådet.

Snacks er en vigtig del af madpakken på sådan en tur, hvor man næsten ikke kan få for lidt at spise.


Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig