Norrøna Bitihorn dri1 Pants Men's

Norrøna Bitihorn dri1 Pants Men's

DKK 1.899,00


   På lager
Antal
Varenummer: X14446 7042698281739
Ultralette, vandtætte og åndbare herrebukser til din næste vandretur. Et stærkt produkt til dig, der prioriterer vægt og funktionalitet. Med fuld lynlås i siderne er det nemt at tage bukserne på udover shorts og støvler, hvis du bliver fanget af en byge. De vandtætte bukser har stretch på knæ og bag, så du stadig har fuld bevægelsesfrihed, og sidelynlåsene kan bruges til ventilation, når det bliver nødvendigt. Bukserne har forstærkninger på indersiden af anklerne, så de kan holde til mange kilometers slid. Velcrojustering i livet og ved fødderne, så bukserne kan tilpasses både din vinter og sommer garderobe.
En enkelt lårlomme, tapede syninger og vandafvisende lynlåse.
Bukserne vejer kun 220 gram.
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
LynlåsYKK WaterTight
Mærke:Norrøna
Køn: Herre
Membran:Dri1
Vandsøjletryk (mm): 20.000
Kategori:Bukser
Regntøj
Aktivitet:Trekking
Hverdag
Vægt: 220 g
Fjeld & Fritid anbefaler
Mest populær

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig