Norrøna Bitihorn Dri1 Pants Women's
Norrøna Bitihorn Dri1 Pants Women's

Norrøna Bitihorn Dri1 Pants Women's

DKK 1.899,00


   På lager
Antal
Varenummer: X14987 7042698322401
Ultralette, vandtætte og åndbare damebukser til din næste vandretur. Et stærkt produkt til dig, der prioriterer vægt og funktionalitet. Med fuld lynlås i siderne er det nemt at tage bukserne på udover shorts og støvler, hvis du bliver fanget af en byge. De vandtætte bukser har stretch på knæ og bag, så du stadig har fuld bevægelsesfrihed, og sidelynlåsene kan bruges til ventilation, når det bliver nødvendigt. Bukserne har forstærkninger på indersiden af anklerne, så de kan holde til mange kilometers slid. Velcrojustering i livet og ved fødderne, så bukserne kan tilpasses både din vinter og sommer garderobe.
En enkelt lårlomme, tapede syninger og vandafvisende lynlåse.
Bukserne vejer kun 220 gram.
For at et par Gore-Tex bukser holder vand ude, ånder og gør det i mange år er det vigtigt at pleje den ordenligt. Til det anbefaler Fjeld og Fritid at du vasker dine bukser med Grangers CLOTHING 2 IN 1 WASH. Husk at bukserne skal tørretumbles efter vask for at aktivere imprægneringen.
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
LynlåsYKK WaterTight
Mærke:Norrøna
Køn: Dame
Membran:Dri1
Kategori:Bukser
Aktivitet:Cykling
Hverdag
Trailrun
Materiale:Polyamid
Vægt: 220 g
Fjeld & fritid anbefaler

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig