Norrøna Falketind Alpha60 Jacket Women's
Norrøna Falketind Alpha60 Jacket Women's

Norrøna Falketind Alpha60 Jacket Women's

Før DKK 1.799,00
DKK 1.399,00
Spar DKK 400,00


   På lager
Antal
Varenummer: X14781
Isoleret letvægts-damejakke med høj åndbarhed. Den tynde fiberjakke kan både bruges som yderlag i mellemsæsonerne og som mellemlag, når du har brug for en stærkere vejrbeskyttelse. Det seneste skud på stammen fra Polartec er det nye Alpha-fiberfor. Alpha formår at holde vægten nede, åndbarheden oppe og stadig give dig en jakke med lidt 'puff'. Polartec Alpha er meget slidstærk og mere stabilt end andre syntetiske isoleringer.
Høj, smal krave giver god vindbeskyttelse. Med powerstretch fleece i siderne og på indersiden af armene får du både et lækkert snit og en god ventilation.
Jakken har håndvarmerlommer og tommel-huller, så du kan holde håndleddene varme.

Vægt: 220 gram

Når du skal vaske din fiberjakke anbefaler Fjeld og Fritid at du bruger Grangers PERFORMANCE WASH
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Norrøna
Køn: Dame
FyldFiber
Kategori:Jakker
Aktivitet:Trekking
Klatring
Materiale:Polyamid
Polartec Alpha
Vægt: 220 g
Fjeld & fritid anbefaler
Fjeld & Fritid anbefaler

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig