Norrøna Falketind Flex1 Pants Men's
Norrøna Falketind Flex1 Pants Men's
Norrøna Falketind Flex1 Pants Men's

Norrøna Falketind Flex1 Pants Men's

DKK 1.549,00


   På lager
Antal
Varenummer: NOR3321-14
Norrønas letteste flex™1 soft shell, udviklet til alle former for bjergbestigning og færden i bjerge. Disse bukser er meget åndbare og strækbare, men til trods stadig meget vandafvisende. Dette gør at de er ganske velegnede til aktiviteter med højt energi-niveau. Bukserne sidder en smule tættere til, hvilket gør dem velegnede til bjergbestigning. Har vigtige detaljer så som justerbar talje, indvendig krog til gaiters, justerbar benåbning og lynlåse på lommerne.

Vægt: 434 gram
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Norrøna
Køn: Herre
Kategori:Bukser
Aktivitet:Trekking
Hverdag
Materiale:Flex1 Softshell
Vægt: 434 g
Fjeld & fritid anbefaler
Fjeld & Fritid anbefaler

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig