Norrøna Falketind Gore-Tex Pants Men's
Norrøna Falketind Gore-Tex Pants Men's

Norrøna Falketind Gore-Tex Pants Men's

Før DKK 3.299,00
DKK 2.599,00
Spar DKK 700,00


   På lager
Antal
Varenummer: NOR3311-14
Norrønas mest alsidige, vandtætte og åndbare buks. Let nok til at være ideel til sommerbrug og stærk nok til vinterbrug. Denne buks er udviklet til al slags brug i fjeldet og til bjergbestigning og er bred nok til at kunne gå ud over randonee-støvler og tætte nok til cramponer. Buksen er lavet af special-vævet GORE-TEX®-materiale, med et let børstet og komfortabel bagpanel og med en høj RET 5 åndbarhed. Vigtige detaljer så som velcro-justering i livet (Custom-fit waist system™), ¾ lange lynlåse i siderne, indvendig gamache-krog, forstærket inderside på benene og lårlomme.
For at et par Gore-Tex bukser holder vand ude, ånder og gør det i mange år er det vigtigt at pleje den ordenligt. Til det anbefaler Fjeld og Fritid at du vasker dine bukser med Grangers CLOTHING 2 IN 1 WASH. Husk at bukserne skal tørretumbles efter vask for at aktivere imprægneringen.
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
LynlåsYKK WaterTight
Mærke:Norrøna
Køn: Herre
Membran:Gore-Tex
Kategori:Bukser
Aktivitet:Trekking
Klatring
Vægt: 440 g

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig