Norrøna Falketind PrimaLoft60 Jacket Men's
Norrøna Falketind PrimaLoft60 Jacket Men's

Norrøna Falketind PrimaLoft60 Jacket Men's

Før DKK 1.999,00
DKK 1.599,00
Spar DKK 400,00


   På lager
Antal
Varenummer: X14636
Ny jakke til din næste vandretur eller skitur? Norrøna har videreudviklet deres populære Falketind Primaloft60 Jacket. Fiberfyldet i siderne og på indersiden af armene er blevet erstattet af Polartech Powerstretch, så du får en endnu mere fleksibel fiberjakke, der stadig giver dig en høj varmeværdi. Med sidepaneler i stretch får du også en endnu højere bevægelsesfrihed kombineret med en tætsiddende jakke.
Inderlommen og de to håndvarmerlommer er placeret, så du kan komme til dem, også hvis du har hoftebælte på. Jakken er skabt til helårsbrug, og kan både bruges som yderlag og mellemlag alt efter sæson. Den høje forede krave giver sikrer dig mod kulde ned ad nakken, og med elastik-justering i den nederste søm, kan du nemt tilpasse jakken dit behov.
Når du ikke bruger jakken, kan den nemt pakkes ned i sin egen lomme.

Når du skal vaske din fiberjakker anbefaler Fjeld og Fritid at du bruger Grangers PERFORMANCE WASH
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Norrøna
Køn: Herre
Kategori:Fleece
Jakker
Aktivitet:Trekking
Ski
Hverdag
Vægt: 360 g

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig