Norrøna Falketind PrimaLoft60 Jacket Men - Nedsat

Norrøna Falketind PrimaLoft60 Jacket Men - Nedsat

Før DKK 1.999,00
DKK 999,00
Spar DKK 1.000,00


   På lager
Antal
Varenummer: NOR3340-14 7042698210098
Norrønas letteste og mest komprimerbare isolerende jakke til helårsbrug. Den vindtætte  og isolerende beklædningsgenstand kan bruges alene eller i kombination med en skaljakke. PrimaLoft™60-materialet giver en god isolerende effekt selv om den er våd og har en højere varmefylde-fordeling i forhold til fleece. Kan pakkes sammen i en lille medfølgende lomme. Jakken har lettilgængelige lommer til at varme hænderne i, Polartec® Power Stretch®-manchetter, varme og vindbeskyttende krave og enhåndsbetjent elastikjustering i hætten.
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Norrøna
Køn: Herre
Kategori:Jakker
Aktivitet:Trekking
Ski
Klatring
Materiale:Polyester
Fjeld & Fritid anbefaler

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig