Norrøna Falketind Thermal Pro HighLoft Jacket M
Norrøna Falketind Thermal Pro HighLoft Jacket M

Norrøna Falketind Thermal Pro HighLoft Jacket M

DKK 1.299,00


   På lager
Antal
Varenummer: X15173 7042698306395
Falketind Thermal Pro HighLoft Jacket har den højeste varmeevne per vægtenhed af alle falketind-produkterne. Med sin høje åndbarhed og slidstærke materiale er denne jakke perfekt til alle årstider.
Jakken kan bruges alene eller i kombination med en skaljakke. Polartec® ThermalPro High Loft giver varme og transporterer effektivt fugt væk fra kroppen, mens det åbne strikstof giver god åndbarhed og hurtigtørrende egenskaber, når den bruges som yderlag.
Det er den mest komprimerbare falketind fleece og har Polartec® Stretch på siderne og under armene for god fleksibilitet og pasform.

Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Norrøna
Køn: Herre
Kategori:Fleece
Aktivitet:Trekking
Ski
Klatring
Materiale:Fleece
Polartec ThermalPro HighLoft
Polartec Stretch
Vægt: 240 g

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig