Norrøna Falketind Windstopper hybrid Jacket Men
Norrøna Falketind Windstopper hybrid Jacket Men

Norrøna Falketind Windstopper hybrid Jacket Men

Før DKK 2.799,00
DKK 1.799,00
Spar DKK 1.000,00


   På lager
Antal
Varenummer: NOR341415
En let jakke med den perfekte kombination af windstopper og flex1 materialer. Et godt værn mod vinden på din næste cykel- eller klatretur.

Det strækbare materiale og jakkens høje åndbarhed gør den perfekt til aktiviteter med høj intensitet. Det vandafvisende flex1-materiale beskytter ryg, hofteparti og det nedeste af ærmerne.

De specifikke windstopper-forstærkninger på skuldre, front og hætte er også med til at give en god beskyttelse mod regn.

Blød hagebeskytter, så den høje krave ikke generer.

Vægt: 590 gram.
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Norrøna
Køn: Herre
Membran:Windstopper
Kategori:Jakker
Aktivitet:Trekking
Ski
Hverdag
Materiale:Softshell
Vægt: 590 g

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig