¨

Norrøna Lofoten Gore-Tex Pro Anorak Men's

DKK 5.999,00
På lager
Vælg imellem følgende tilvalg
Se mere
(+ DKK 89,40)
Denne førsteklasses lofoten Gore-Tex Pro Anorak er lavet af genanvendt Gore-Tex Pro-materiale og har et unikt parkadesign som giver optimal beskyttelse til skituren.

Ønsket af og udviklet sammen med Norrønas ambassadører, er lofoten Gore-Tex Pro Anorak en meget funktionel freeride-anorak med en mere rummelig og afslappet pasform. Den er lavet af et meget slidstærkt, beskyttende og åndbart 70D Gore-Tex Pro most breathable-materiale og har en lang silhuet som giver maksimal beskyttelse.

Anorakken har en lang tovejs lynlås under armen som går fra den nederste kant og helt ud til albuen. Dette giver meget gode ventilationsmuligheder og gør det nemt at tage anorakken af og på.

I front er det en lang, vandafvisende tovejs lynlås og en stor kængurulomme med åbning på begge sider. På grund af det unikke anorakdesign, har Norrøna lavet et specialdesignet todelt sneskørt sådan at du kan lukke sneen helt ude.

Andre praktiske funktioner inkluderer en beskyttende stormhætte med enhåndsjustering, asymmetriske manchetter med Velcro®-justering og integrerede håndgamacher, håndlommer og vandafvisende YKK®-lynlåse.
Vægt: 764 gram
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.
Relaterede varer
Luk