Norrøna Lofoten Gore-Tex Pro Jacket Men's

Vejl. pris DKK 5.299,00
DKK 4.239,20
SparDKK 1.059,80
På lager
Vælg imellem følgende tilvalg
Se mere
(+ DKK 119,20)
Lofoten Gore-Tex Pro-jakken er en superkraftig freeride-jakke, designet til at give den bedste beskyttelse mod slid, sne og vildt vejr i bjergene.

Yderstoffet i 70Dx70D recycled GORE-TEX Pro giver dig høj slidstyrke og Gore-Tex mest åndbare materiale, der klarer enhver udfordring. Norrøna arbejder ud fra et princip om ”loaded minimalism”, så du i et enkelt design får enormt mange fede detaljer og gode funktionaliteter, der kommer til sin ret, når naturen viser tænder i bjergterrænet. På grund af det enkle design kan du samtidig også bruge jakken mere casual, når hverdagen byder på regn og blæst.

Jakken har et teknisk snit med højtsiddende napoleonslommer, så du ubesværet kan komme til lommerne, selvom du måske er bundet ind i alpinsele eller bærer en rygsæk med hoftebælte.
På fronten sidder en udluftningslynlås, der løber hele vejen fra talje til hætte og med netfor, så der ikke kommer sne ind. I netforet er der en velcroåbning for hurtig adgang til lavignebipperen eller andet essentielt grej, man gemmer under jakken.

Med en Lofoten Gore-Tex Pro-jakke er du godt klædt på med flere funktionelle detaljer; enhåndsjusterbar stormhætte med en krave, der lukker godt af helt til kæbelinjen, velcrolukkede asymmetriske ærmeåbninger, der skærmer håndryggen, elastiske håndgaiters, aftageligt sneskørt, lifkortlomme på overarmen og vandafvisende YKK-lynlåse.
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.
Relaterede varer
Luk