Norrøna Lofoten Gore-Tex Pro Pants Men's

Vejl. pris DKK 4.499,00
DKK 3.599,20
SparDKK 899,80
På lager
Vælg imellem følgende tilvalg
Se mere
(+ DKK 119,20)
Norrønas Freeride-serie, Lofoten, byder bl.a. på disse lækre skalbukser med funktionalitet og holdbarhed i højsædet.

Her får du et par kompromisløse skalbukser til ski-touring lavet i superslidstærk 200D genbrugsnylon; Gore-Tex Pros mest hårdfør ydermateriale. På det nederste stykke er buksebenene yderligere forstærket med Vectron rip-stop og Kevlar®, for at beskytte mod slid fra skienes stålkanter.

Bukserne har artikulerede knæ for større bevægefrihed, indenvendige elastiske snefang ved anklerne og 3/4-længde tovejslynlåse i siderne, så du altid kan regulere udluftning efter behov. Linningen er højere bagtil og polstret med tynd, blød fleece, og du kan justere taljevidden med  velcro i begge sider, uden der kommer til at sidde irriterende stoffolder.

Bukserne byder på hele fire rummelige lynlåslukkede lommer, der alle er syet med en læg for bedre plads: En baglomme,  to store lårlommer; den højre med indenvendig telefonlomme, og den fjerde lomme er sidder ved hoften, hvor du fx kan opbevare værktøj til skibindingerne.  

Lofoten Gore-Tex Pro Pants er kompatible med Norrønas bib-seler, der kan lynes på, samt  alle jakkerne med "snap-in powder skirt".
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.
Relaterede varer
Luk