Norrøna Lofoten GTX Insulated Jacket Women's

Norrøna Lofoten GTX Insulated Jacket Women's

DKK 3.999,00


   På lager
Antal
Varenummer: X15711 7042698336194
Varm og vandtæt skijakke, der er baseret på den legendariske Lofoten jakke fra Norrøna. Jakken er lavet til freeride på de kolde dage, men fungere mindst lige så godt på pisten og til dem der gerne vil have lidt mere varme i deres skijakke.
Norrøna Lofoten GTX Insulated Jacket har alle de features man kan forvente af en skijakke af denne kvalitet. Sneskørt, der nemt kan pakkes væk, to håndlommer, en på brystet og en net inderlomme, håndgamacher og en goggle wipe.
Jakken er foret med Primaloft og har ekstra forring i torsoen, hvor man har mere brug for varmen.

Vægt: 800gram
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Norrøna
Køn: Dame
Membran:Gore-Tex
FyldFiber
Kategori:Jakker
Aktivitet:Ski
Vinter
Vægt: 800 g

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig