Norrøna Lyngen Infinium Hybrid Pants Women's

Vejl. pris DKK 2.299,00
DKK 1.149,00
SparDKK 1.150,00
På lager
Lyngen Windstopper Hybrid Pants til kvinder er vind- og vandtætte bukser udviklet til at optimere dine ski-eventyr. Disse letvægtsbukser er lavet i yderst åndbart, elastisk og vejrbestandigt GORE Windstopper® stof,  kombineret med et delvist genanvendt-letvægts flex1 stof for at sikre god bevægelighed og åndbarhed.
GORE Windstopper® stoffet er placeret på meget udsatte områder som forside, lår, knæ, bagdel og underben, mens flex1 stoffet er strategisk placeret der, hvor du har brug for god ventilation og bevægelighed.
De to lårlommer giver gode opbevaringsmuligheder for handsker, hue og en netlomme til din telefon. Bukserne har Customfit waist ™-system med velcro, lynlås til bib, silikonegreb i taljen, lette og elastiske snefang, forstærkning på indersiden af benet og lynlåsåbning nederst.
God funktionalitet og lav vægt gør disse bukser til det perfekte valg på tørre dage på bjerget. Bukserne er kompatible med Norrønas Mountaineering bib.
For at et par Gore-Tex bukser holder vand ude, ånder og gør det i mange år er det vigtigt at pleje den ordenligt. Til det anbefaler Fjeld og Fritid at du vasker dine bukser med Grangers CLOTHING 2 IN 1 WASH. Husk at bukserne skal tørretumbles efter vask for at aktivere imprægneringen.
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.