Norrøna Lyngen Windstopper Hybrid Pants Women's

Norrøna Lyngen Windstopper Hybrid Pants Women's

DKK 2.299,00


   På lager
Antal
Varenummer: X15198 7042698350206
Lyngen Windstopper Hybrid Pants til kvinder er vind- og vandtætte bukser udviklet til at optimere dine ski-eventyr. Disse letvægtsbukser er lavet i yderst åndbart, elastisk og vejrbestandigt GORE Windstopper® stof,  kombineret med et delvist genanvendt-letvægts flex1 stof for at sikre god bevægelighed og åndbarhed.
GORE Windstopper® stoffet er placeret på meget udsatte områder som forside, lår, knæ, bagdel og underben, mens flex1 stoffet er strategisk placeret der, hvor du har brug for god ventilation og bevægelighed.
De to lårlommer giver gode opbevaringsmuligheder for handsker, hue og en netlomme til din telefon. Bukserne har Customfit waist ™-system med velcro, lynlås til bib, silikonegreb i taljen, lette og elastiske snefang, forstærkning på indersiden af benet og lynlåsåbning nederst.
God funktionalitet og lav vægt gør disse bukser til det perfekte valg på tørre dage på bjerget. Bukserne er kompatible med Norrønas Mountaineering bib.
For at et par Gore-Tex bukser holder vand ude, ånder og gør det i mange år er det vigtigt at pleje den ordenligt. Til det anbefaler Fjeld og Fritid at du vasker dine bukser med Grangers CLOTHING 2 IN 1 WASH. Husk at bukserne skal tørretumbles efter vask for at aktivere imprægneringen.

Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Norrøna
Køn: Dame
Membran:Windstopper
Kategori:Bukser
Aktivitet:Ski
Vinter
Vægt: 300 g

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig