Norrøna Recon Jacket
Norrøna Recon Jacket
Norrøna Recon Jacket
Norrøna Recon Jacket

Norrøna Recon Jacket

Før DKK 5.499,00
DKK 4.399,00
Spar DKK 1.100,00


   På lager
Antal
Varenummer: 116 7042698180841

Tredje generation af den ekstremt slidstærke og meget roste Recon jakke fra Norrøna. Udviklet i samarbejde med de norske, svenske og danske specialstyrker. Til friluftsbrug, jagt og godkendt til militært brug.


Vandtæt og åndbar med Gore-tex Pro shell, konstrueret til at give brugeren maksimal beskyttelse uanset vejrforhold.

Rigeligt med lommer til alt hvad hjertet kan begære af grej.


YKK Aquaseal vandtæt lynlås.


Vægt: 740gFor at en Gore-Tex jakke holder vand ude, ånder og gør det i mange år er det vigtigt at pleje den ordenligt. Til det anbefaler Fjeld og Fritid at du vasker din jakke med Grangers CLOTHING 2 IN 1 WASH. Husk at jakken skal tørretumbles efter vask for at aktivere imprægneringen.
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
LynlåsYKK WaterTight
YKK AquaSeal
Mærke:Norrøna
Køn: Herre
Membran:Gore-Tex Pro
Kategori:Jakker
Aktivitet:Ski
Militær
Materiale:Nylon
Vægt: 740 g
Mest populær

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig