Norrøna Røldal Gore-Tex Pants Women's

Norrøna Røldal Gore-Tex Pants Women's

Før DKK 3.999,00
DKK 2.999,00
Spar DKK 1.000,00


   På lager
Antal
Varenummer: X14278 7042698247919
Røldal er til dig, der har brug for et par seriøse skibukser, når du kører med fuld fart ned ad bjergsiden enten på de preparerede pister eller i dyb sne. Og så gør det ikke noget, at man ser godt ud imens. Bukserne beskytter dig mod elementerne, og har selvfølgelig alle de features, du forbinder med et par ambitiøse skalbukser fra Norrøna. De lange ventilationslynlåse på lårene giver dig mulighed for at skrue op og ned for temperaturen, så du ikke får det for varmt, når du kører eller for koldt, når du sidder stille i liften.
Med velco-justering i taljen kan du nemt tilpasse bukserne alt efter, hvor mange lag du har på indenunder. Og de fire lommer giver dig god mulighed for at fordele småting, du har brug for undervejs.

Vægt: 782 gram
For at et par Gore-Tex bukser holder vand ude, ånder og gør det i mange år er det vigtigt at pleje den ordenligt. Til det anbefaler Fjeld og Fritid at du vasker dine bukser med Grangers CLOTHING 2 IN 1 WASH. Husk at bukserne skal tørretumbles efter vask for at aktivere imprægneringen.
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Norrøna
Køn: Dame
Membran:Gore-Tex
Kategori:Bukser
Aktivitet:Ski
Vægt: 782 g
Mest populær

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig