Norrøna Røldal Insulated Hood Jacket Men's
Norrøna Røldal Insulated Hood Jacket Men's

Norrøna Røldal Insulated Hood Jacket Men's

Før DKK 1.499,00
DKK 1.049,00
Spar DKK 450,00


   På lager
Antal
Varenummer: X15175
Den bæredygtige Røldal isolerede hættejakke til mænd opfylder både kravene til et isolerende mellemlag til ski og en meget behagelig jakke til kølige aftener. Denne yderst tekniske hættejakke har en vindtæt genanvendt overflade i polyester og PrimaLoft® Silver ECO 60 g / m2 isolering for at give den perfekte balance mellem varme og vægt. Den er foret med blødt genanvendt polyamid og har rib-manchetter i uldblanding med tommelfingerhuller.
Jakken har også en tætsiddende hætte med rib, bryst og håndlommer med lynlås og ærmer, der giver en ergonomisk pasform.
En jakke med mange anvendelsesmuligheder, der vil være en klar favorit på kolde dage både på bjerget og i byen.
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Norrøna
Køn: Herre
Kategori:Jakker
Aktivitet:Ski
Hverdag
Vinter
Vægt: 440 g
Fjeld & Fritid anbefaler

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig