Norrøna Svalbard cotton Anorak Women
Norrøna Svalbard cotton Anorak Women
Norrøna Svalbard cotton Anorak Women
Norrøna Svalbard cotton Anorak Women
Norrøna Svalbard cotton Anorak Women

Norrøna Svalbard cotton Anorak Women

DKK 1.499,00


   På lager
Antal
Varenummer: X14145
Elegant, feminin anorak i retro-design fremstillet af økologisk bomuld og genbrugspolyester. Med sit tidløse design og de moderne detaljer, får du en både fin og funktionel anorak, som fungerer fint både i byen og på tur.
Stoffet, der både er blødt og slidstærkt, er fremstillet af en blanding af økologisk bomuld og genbrugspolyester. Kængurulommen med indgang både fra oven og fra siderne kan nemt rumme nødvendighederne til undervejs, og den justerbare hætte giver dig en god beskyttelse mod vinden. Svalbard Cotton Anorak bliver hurtigt en uunværlig rejsekammerat på de blæsende dage på skituren, trekkingturen eller jagtturen. Og så gør den sig faktisk også udmærket som hverdagsbeklædning i bybilledet. Anorak har en stor lynlås i siden, der kan bruges som ventilation. Lynlåsen gør det også lettere at få anorakken af og på, uden resten af tøjet følger med.

Vægt: 540 gram
Materiale: Økologisk bomuld og genbrugspolyester.

Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Norrøna
Køn: Dame
Kategori:Anorakker
Aktivitet:Trekking
Hverdag
Rejse
Materiale:Bomuld
Vægt: 540 g

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig