Norrøna Svalbard cotton Anorak Men
Norrøna Svalbard cotton Anorak Men

Norrøna Svalbard cotton Anorak Men

DKK 1.349,00


   På lager
Antal
Varenummer: X15342
Opdateret udgave af klassikeren fra Norrøna; Svalbard Cotton Anorak. En tidløs, stilfuld og praktisk anorak, der er lige så god i byen, som på fjeldturen.
Svalbard Cotton Anorak er lavet i en blanding af økologisk bomuld og genanvendt polyester,  et mix der gør anorakken til et oplagt førstevalg i tørvejr.
Norrøna Svalbard Cotton Anorak har en stor kængurulomme, med rigeligt plads til f.eks. kort, kompas og lommekniv, desuden har anorakken også 2 håndlommer, hvor man kan bl.a. kan varme sine hænder på de kolde dage. Hætten er rumlig og kan justeres så den sidder som den skal. På fronten er der en lang lynlås, så man nemt kan få anorakken på og af, samt ventilere hvis man for det varmt. I den side er der ligeledes en lang lynlås, der også hjælper når man kan iføre sig anorakken, og da der er en trykknap i bunden, kan man også lufte ud her.
Norrøna Svalbard cotton Anorak er lavet i 75% økologisk bomuld og 25% genanvendt polyester og har tapede syninger.
Vægt: 580 gram
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Norrøna
Køn: Herre
Kategori:Anorakker
Aktivitet:Trekking
Ski
Hverdag
Rejse
Vinter
Materiale:Polyester
Bomuld
Vægt: 580 g

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig