Norrøna Svalbard cotton Anorak Men - 2019

DKK 1.349,00
På lager
Varenummer:X15342
Opdateret udgave af klassikeren fra Norrøna; Svalbard Cotton Anorak. En tidløs, stilfuld og praktisk anorak, der er lige så god i byen, som på fjeldturen.
Svalbard Cotton Anorak er lavet i en blanding af økologisk bomuld og genanvendt polyester,  et mix der gør anorakken til et oplagt førsteval
Opdateret udgave af klassikeren fra Norrøna; Svalbard Cotton Anorak. En tidløs, stilfuld og praktisk anorak, der er lige så god i byen, som på fjeldturen.
Svalbard Cotton Anorak er lavet i en blanding af økologisk bomuld og genanvendt polyester,  et mix der gør anorakken til et oplagt førstevalg i tørvejr.
Norrøna Svalbard Cotton Anorak har en stor kængurulomme, med rigeligt plads til f.eks. kort, kompas og lommekniv, desuden har anorakken også 2 håndlommer, hvor man kan bl.a. kan varme sine hænder på de kolde dage. Hætten er rumlig og kan justeres så den sidder som den skal. På fronten er der en lang lynlås, så man nemt kan få anorakken på og af, samt ventilere hvis man for det varmt. I den side er der ligeledes en lang lynlås, der også hjælper når man kan iføre sig anorakken, og da der er en trykknap i bunden, kan man også lufte ud her.
Norrøna Svalbard cotton Anorak er lavet i 75% økologisk bomuld og 25% genanvendt polyester og har tapede syninger.
Vægt: 580 gram
Specifikationer
Mærke:
Norrøna
Køn:
Herre
Kategori:
Anorakker
Aktivitet:
Trekking
Ski
Hverdag
Rejse
Vinter
Materiale:
Polyester
Bomuld
Vægt:
580 g
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.
Relaterede varer
Luk