Norrøna Svalbard Gore-Tex Jacket Men's

Norrøna Svalbard Gore-Tex Jacket Men's

Før DKK 4.299,00
DKK 2.999,00
Spar DKK 1.300,00


   På lager
Antal
Varenummer: X14277 7042698259097
Svalbard er inspireret af Norrønas originale jakke fra 1975. Jakken kombinerer det tidløse design med enestående tekniske egenskaber. Jakkens lange snit giver dig en god beskyttelse mod elementerne. Du kan justere jakken i taljen, jakken har ventilationsåbninger under armene og vandafvisende YKK-lynlåse. Det løse snit giver høj bevægelsesfrihed og mulighed for at have flere isolerende lag indenunder.
Jakken er lavet i det vandtætte Gore-Tex Knit fabric, så du både får en slidstærk tre-lagsmembran og en tekstil-lignende overflade. Holdbarheden af et produkt er direkte forbundet med at få så meget som muligt ud af dine friluftsoplevelser.Derfor er GORE-TEX® C-KNIT™ særligt udviklet til vandrere, trekkere og freeridere, der har brug for en robust tre-lags-skaljakke, som er behagelig og blød at have på. Resultatet er et ekstremt alsidigt og vandtæt produkt. Til dig, der gerne vil have høj komfort uden at gå på kompromis med funktionalitet og holdbarhed. Svalbard er skabt til seriøst brug i udsatte egne, men gør sig også helt ret formidabelt i byen som en nedtonet vandtæt hverdagsjakke til både kontor og s-tog.

Vægt: 680 gram

For at en Gore-Tex jakke holder vand ude, ånder og gør det i mange år er det vigtigt at pleje den ordenligt. Til det anbefaler Fjeld og Fritid at du vasker din jakke med Grangers CLOTHING 2 IN 1 WASH. Husk at jakken skal tørretumbles efter vask for at aktivere imprægneringen.
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
LynlåsYKK WaterTight
Mærke:Norrøna
Køn: Herre
Membran:Gore-Tex C-Knit
Kategori:Jakker
Aktivitet:Trekking
Rejse
Materiale:Nylon
Vægt: 680 g
Fjeld & Fritid anbefaler
Norrøna Recon Jacket
Norrøna Recon Jacket Før DKK 5.499,00
DKK 4.399,00
Info/køb
Norrøna Lofoten Gore-Tex Pro Jacket Men's
Norrøna Lofoten Gore-Tex Pro Jacket Men's Før DKK 5.899,00
DKK 3.599,00
Info/køb
Norrøna Falketind Gore-Tex Jacket Men's
Norrøna Falketind Gore-Tex Jacket Men's Før DKK 3.999,00
DKK 2.999,00
Info/køb
Mountain Equipment Firefox Jacket Men
Mountain Equipment Firefox Jacket Men Før DKK 2.999,00
DKK 1.999,00
Info/køb
Arc'teryx Theta AR Jacket Men's
Arc'teryx Theta AR Jacket Men's Før DKK 5.399,00
DKK 4.299,00
Info/køb
Mest populær

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig