Norrøna Svalbard Heavy Duty Pants Women's

Norrøna Svalbard Heavy Duty Pants Women's

Før DKK 1.699,00
DKK 1.549,00
Spar DKK 150,00


   På lager
Antal
Varenummer: X14143 7042698262745
Slidstærke friluftsbukser til kvinder, der har brug for et par bukser, der kan holde til det hele. Meget holdbare bukser, der er lavet til de krævende ture og hårdt terræn. Buksen er fremstillet i en nylonvævning, der ligner og føles som bomuld, men som er både vindtæt, åndbar og slidstærk. Yderligere har buksen en strækbar vandafvisende 3-lags forstærkning på både bag og knæ. Buksen er ligeledes forstærket på indersiden af underbenet og har ventilationslynlåse på lårene. Velcrotilpasning omkring livet og omkring anklerne gør, at bukserne let kan tilpasses.

Materiale:
Bukserne er syet med en tæt nylonvævning, som beskytter mod elementerne, men som stadig har en blød bomuldslignende overflade.
Forstærkninger i Flex3: en trelags-softshell med stretch og god beskyttelse mod vind og vand.

Vægt: 600 gram.
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Norrøna
Køn: Dame
Kategori:Bukser
Aktivitet:Trekking
Camping
Materiale:Softshell
Vægt: 600 g

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig