Norrøna Trollveggen Gore-Tex Light Pro Jkt. W
Norrøna Trollveggen Gore-Tex Light Pro Jkt. W

Norrøna Trollveggen Gore-Tex Light Pro Jkt. W

DKK 4.599,00


   På lager
Antal
Varenummer: X15179
Slidstærk, vind- og vandtæt damejakke med perfekt balance mellem vægt og slidstyrke. Lavet i GORE-TEX® Light Pro materiale for maksimal alpin alsidighed og med en blød og behagelig inderside. Denne jakke er et godt valg til alpine aktiviteter i sne og regn. Den har lynlåsåbninger under armene, to brystlommer og en vindtæt hætte med plads til en hjelm.

For at en Gore-Tex jakke holder vand ude, ånder og gør det i mange år er det vigtigt at pleje den ordenligt. Til det anbefaler Fjeld og Fritid at du vasker din jakke med Grangers CLOTHING 2 IN 1 WASH. Husk at jakken skal tørretumbles efter vask for at aktivere imprægneringen.
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Norrøna
Køn: Dame
Membran:Gore-Tex Pro
Kategori:Jakker
Aktivitet:Ski
Klatring
Vinter
Vægt: 420 g
Fjeld & fritid anbefaler
Fjeld & Fritid anbefaler
Mest populær

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig