Norrøna Trollveggen Gore-Tex Light Pro Pants W

Norrøna Trollveggen Gore-Tex Light Pro Pants W

DKK 4.099,00


   På lager
Antal
Varenummer: X15180 7042698269621
Slidstærke, vind- og vandtætte letvægtsbukser til kvinder med blødt og behageligt inder-for. Gore-Tex Light Pro-materialet gør bukserne perfekte til alle typer af alpine aktiviteter i sne og regn. Bukserne har to sidelommer, en lomme på låret og lynlåse i siderne til udluftning. Passer til Randonne støvler og har elastik i buksebenet. Perfekt til klatring og skiløb. Passer med Norrøna Mountaineering Bib.
For at et par Gore-Tex bukser holder vand ude, ånder og gør det i mange år er det vigtigt at pleje den ordenligt. Til det anbefaler Fjeld og Fritid at du vasker dine bukser med Grangers CLOTHING 2 IN 1 WASH. Husk at bukserne skal tørretumbles efter vask for at aktivere imprægneringen.
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Norrøna
Køn: Dame
Membran:Gore-Tex Pro
Kategori:Bukser
Aktivitet:Ski
Klatring
Vinter
Vægt: 560 g
Fjeld & fritid anbefaler
Mest populær

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig