Norrøna Trollveggen Gore-Tex Pro Jacket (M)

Norrøna Trollveggen Gore-Tex Pro Jacket (M)

Før DKK 5.999,00
DKK 4.199,00
Spar DKK 1.800,00


   På lager
Antal
Varenummer: NOR300013 7042698192653
Trollveggen er Norrønas mest holdbare, vejrresistente og vandtætte jakke til dato. Men sin Gore-Tex Pro membran og Aquaseal® lynlåse fra YKK® er denne skaljakke 100 % vind- og vandtæt, samt meget holdbar.

Det gennemtænkte snit giver jakken høj funktionalitet og fleksibilitet, hvilket gør den meget velegnet til al form for klatring, trekking og skiløb.  
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
LynlåsYKK WaterTight
YKK AquaSeal
Mærke:Norrøna
Køn: Herre
Membran:Gore-Tex Pro
Kategori:Jakker
Aktivitet:Trekking
Ski
Klatring
Vægt: 580 g

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig