Ortlieb First Aid Kit Safety Level Medium
Ortlieb First Aid Kit Safety Level Medium

Ortlieb First Aid Kit Safety Level Medium

Før DKK 279,00
DKK 159,00
Spar DKK 120,00


   På lager
Antal
Varenummer: 4757 4013051028844
Vandtæt førstehjælpskit fra Ortlieb, som du altid kan have med i tasken eller sætte fast på din cykelsaddel. Husk altid førstehjælpsgrej i din opppakning, så du slipper for, at små ulykker bliver store.

Indeholder:

Udtagelig inderlomme, så du let kan danne dig et overblik.

1 førstehjælpsfolder på flere sprog

1 par gummihandsker

1 forbindingspakke str. M

5 meter tape

2 kompressionsbind  

1 sæt plastre

1 gazeforbinding

1 redningstæppe


Vægt: 270 gram

Mål: 15 x 15 x 8 cm
Vis mere
Vis mindre

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig