Osprey Ace 38
Osprey Ace 38

Osprey Ace 38

DKK 1.299,00


   På lager
Antal
Varenummer: 5316 845136007253
Ny vandrerygsæk fra Osprey til de 8-12-årige. Ace 38 har alle de lækre features, du kender fra deres store rygsække, men her er de tilpassede til børn.
Fuldt justerbar ryg, så den kan tilpasses, efterhånden som barnet vokser, eller den kan lånes til søskende. Med hoftebæltet, bliver vægten fra rygsækken placeret på hofterne og ikke på ryggen.
Lommer på hoftebæltet, på siderne af rygsækken, i låget og på fronten, så det bliver nemt at holde styr på alle tingene.
Kompressionsstropperne i siderne gør det let at tilpasse rygsækken, så vægten kommer tættest ind mod kroppen.
Soveposerum i bunden. Rygsækken passer til Ospreys Hydraulics Reservoir drikkesystemer.

Regnovertræk til rygsækken følger med.

Vægt: 1090 gram

Mål: 58 x 31 x 28 cm
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Osprey
Køn: Børn
Volumen: 38
Materiale210D Nylon Double Diamond Ripstop
Kategori:Rygsække
Aktivitet:Trekking
Rejse
Vægt: 1340 g
Fjeld & Fritid anbefaler

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig