Osprey Aether AG 70

Før DKK 2.199,00
DKK 1.759,20
SparDKK 439,80
På lager
Trekking-rygsæk til herrer. Aether er designet til dig, der skal være af sted i flere dage til fods. Med sine 70 liter er der plads til det meste af dit gear. Rygsækkens banebrydende AntiGravity bæresystem giver en på en gang høj bæreevne og stor komfort. Ryglængden kan selvfølgelig justeres.
Aether er rygsækken, som du kan bruge overalt i verden, hvad enten du skal backpacke tværs gennem Centralasien eller skal ud og prøvekøre dit Trangiasæt på Skåneleden.
Med den store J-formede lynlås på fronten har du en nem og hurtig adgang til hovedrummet. Den store åbning i bunden giver dig også direkte adgang til hovedrum - eller til den separate bundlomme.
Låget kan tages af, så du har en lille taske til værdigenstande, når ud f.eks rejser i bus eller tog.
Rygsækken har integreret regnovertræk, stow-on-the-go, så du let kan fastgøre dine vandrestave og masser af fastgørelsesmuligheder på ydersiden af rygsækken, så du i en snæver vending kan få fastgjort liggeunderlag, telt og vasketøj på rygsækken.
Formstøbt IsoForm CM hoftebælte.
Hvis du har brug for en lille dagsrygsæk på de længere rejser, kan Ospreys Daylite og Daylite Plus fastgøres på fronten.

Mål: 85 x 40 x 34 cm
Vægt: 2330 gram
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.