Osprey Ariel AG 65 - TILBUD
Osprey Ariel AG 65 - TILBUD

Osprey Ariel AG 65 - TILBUD

Før DKK 2.199,00
DKK 1.699,00
Spar DKK 500,00


   På lager
Antal
Varenummer: X15448 845136047099
Nyt design og nyt bæresystem!

Trekking-rygsæk til kvinder. Ariel er designet til dig, der skal være af sted i flere dage til fods. Rygsækkens banebrydende AntiGravity bæresystem giver en på en gang høj bæreevne og stor komfort. Ryglængden kan selvfølgelig justeres.
Ariel er rygsækken, som du kan bruge overalt i verden, hvad enten du skal backpacke tværs gennem Centralasien eller skal ud og prøvekøre dit Trangiasæt på Skåneleden.
Med den store J-formede lynlås på fronten har dun en nem og hurtig adgang til hovedrummet. Den store åbning i bunden giver dig også direkte adgang til hovedrum - eller til den separate bundlomme.
Låget kan tages af, så du har en lille taske til værdigenstande, når ud f.eks rejser i bus eller tog.
Rygsækken har integreret regnovertræk, stow-on-the-go, så du let kan fastgøre dine vandrestave og masser af fastgørelsesmuligheder på ydersiden af rygsækken, så du i en snæver vending kan få fastgjort liggeunderlag, telt og vasketøj på rygsækken.
Formstøbt IsoForm CM hoftebælte.
Hvis du har brug for en lille dagsrygsæk på de længere rejser, kan Ospreys Daylite og Daylite Plus fastgøres på fronten.

Damerygsække har lidt smallere lænd og lidt kortere ryg end herremodellerne, og så er skulderstropperne en smule mere artikulerede.

Mål: 85 x 39 x 32 cm
Vægt: 2210 gram
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Osprey
Køn: Dame
Volumen: 65
Materiale210D Nylon Dobby
Kategori:Rygsække
Aktivitet:Trekking
Rejse
Vægt: 2210 g
Fjeld & Fritid anbefaler
Osprey Aether AG 60
Osprey Aether AG 60 Før DKK 2.099,00
DKK 1.599,00
Info/køb
Osprey Kyte 66
Osprey Kyte 66 DKK 1.699,00
Info/køb

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig