Osprey Aura AG 50

DKK 1.899,00
På lager
Varenummer:5116
Osprey har givet deres trekkingklassiker til kvinder en komplet makeover. Den redesignede og prisvindende Aura AG synes næsten at trodse tyngdekraften med sit banebrydende ’antigravity’ bæresystem. Rygsækken slutter så tæt til hofter og ryg, at det føles, som om vægten er blevet reduceret. Samtidig
Osprey har givet deres trekkingklassiker til kvinder en komplet makeover. Den redesignede og prisvindende Aura AG synes næsten at trodse tyngdekraften med sit banebrydende ’antigravity’ bæresystem. Rygsækken slutter så tæt til hofter og ryg, at det føles, som om vægten er blevet reduceret. Samtidig er ryg og hoftebælte lavet i udspændt mesh, så du får fuld ventilation uden at gå på kompromis med bærekomforten.
Til dig, der gerne vil spare på vægten, har Osprey lavet en reserveflap, som beskytter rygsækken mod vejret, så du roligt kan lade toplåget blive hjemme. Det medfølgende regnslag kan også tages ud.

Rygsækken åbnes for oven og i bunden, hvor der er et separat rum i bunden til sovepose. Meshlomme foran og to lynlåslommer på hoftebæltet.
Løkke til vandrestave, som kan placeres og tages frem, mens du går.
Vægt: 1,87 kg
Specifikationer
Anbefalet vægt
11 - 18 kg
Mærke:
Osprey
Køn:
Dame
Volumen:
50
Materiale
100D X 630D Nylon Dobby
Kategori:
Rygsække
Aktivitet:
Trekking
Rejse
Vægt:
1870 g
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.
Relaterede varer
Luk