Osprey Aura AG 50

Osprey Aura AG 50

DKK 1.899,00


   På lager
Antal
Varenummer: 5116
Osprey har givet deres trekkingklassiker til kvinder en komplet makeover. Den redesignede og prisvindende Aura AG synes næsten at trodse tyngdekraften med sit banebrydende ’antigravity’ bæresystem. Rygsækken slutter så tæt til hofter og ryg, at det føles, som om vægten er blevet reduceret. Samtidig er ryg og hoftebælte lavet i udspændt mesh, så du får fuld ventilation uden at gå på kompromis med bærekomforten.
Til dig, der gerne vil spare på vægten, har Osprey lavet en reserveflap, som beskytter rygsækken mod vejret, så du roligt kan lade toplåget blive hjemme. Det medfølgende regnslag kan også tages ud.

Rygsækken åbnes for oven og i bunden, hvor der er et separat rum i bunden til sovepose. Meshlomme foran og to lynlåslommer på hoftebæltet.
Løkke til vandrestave, som kan placeres og tages frem, mens du går.
Vægt: 1,87 kg

Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Osprey
Køn: Dame
Volumen: 50
Materiale100D X 630D Nylon Dobby
Kategori:Rygsække
Aktivitet:Trekking
Rejse
Vægt: 1870 g
Fjeld & fritid anbefaler
Fjeld & Fritid anbefaler
Mest populær
Osprey Exos 38
Osprey Exos 38 Før DKK 1.299,00
DKK 899,00
Info/køb
Osprey Talon 33
Osprey Talon 33 DKK 1.099,00
Info/køb
Osprey Xenith 105
Osprey Xenith 105 Før DKK 2.699,00
DKK 2.159,00
Info/køb

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig