Osprey Fairview Wheels 65

DKK 2.299,00
På lager
Varenummer:X14890 845136087316
Osprey Fairview er efterhånden blevet en levende legende og med god grund. Rigtig mange rejsende har haft stor glæde af den af den praktiske rejserygsæk og nu har den fået rullende makker.

Osprey Fairview Wheels har både hjul og bæresystem og derfor kan du være sikker på at kunne komme frem over alt. Hjulene er perfekte til lufthavne, byer og hoteller, men vi ved af erfaring at eventyret nogen gange byder på mere ujævnt terræn. Derfor er Fairview Wheels også udstyret med et bæresystem, det nemt kan findes frem, hvis det er nemmere at bære baggagen på ryggen. Bæresystemet har sit eget rum, hvor det kan bo når man ikke bruger det.
Hele fronten åbner op til det store rum så man nemt kan få overblik over de sager man har med. Lynlåsen til hovederummet kan låses. Udover det store rum, har tasken en række mindre inderlommer og en lille yderlomme, i et materiale der ikke ridser skærme og solbriller.

Vægt: 2800 gram

Produkterne fra Osprey's Daylite serie passer sammen med Fairview Wheels så man tilføje en lille dagstursrygsæk, hvis man har brug for det.
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.
Relaterede varer
Luk