Osprey Kestrel 48

Før DKK 1.499,00
DKK 1.049,00
SparDKK 450,00
På lager
Varenummer:50009 845136026353
Kestrel er udviklet til at møde dine behov i alt terræn hele året rundt på trekking, camino eller hytte-til-hytteture i bjergene. Med tre indgange til hovedrummet - fra oven, fra bunden og fra siden - er det let at komme til baggagen, når du er undervejs. Rygsækken har de samme gode egenskaber, som de tidligere modeller, men har fået et forbedret bæresystem med et stærkere hoftebælte. De store lommer på hoftebæltet giver dig hurtig og nem adgang til kompas og snacks.

Dine vandrestave kan du hurtigt sætte fast i det patenterede 'stow-on-the-go'-system, mens du går. Er du af sted om vinteren har rygsækken også en løkke til at fastgøre isøksen. Rygsækken har separat rum til drikkesystem og sidelommer til vandflasker. Airscape-rygpanelet sikrer dig en god ventilation på ryggen. Med det integrerede regnslag er du altid beskyttet med vejrgudernes luner.

Rygsækken fås i to ryglængder. Hvis du er i tvivl om størrelsen, kan du tjekke Ospreys størrelsesguide på: www.ospreyeurope.com/dk_en/pack-siz...

Vægt: 1670 gram
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.
Relaterede varer
Luk