Osprey Kyte 46
Osprey Kyte 46

Osprey Kyte 46

DKK 1.499,00


   På lager
Antal
Varenummer: 50003
Ny udgave! Osprey Kyte tilpasset til kvinder. Rygsækken er udviklet til at møde dine behov i alt terræn hele året rundt på trekking, camino eller hytte-til-hytteture i bjergene. Med tre indgange til hovedrummet - fra oven, fra bunden og fra siden - er det let at komme til baggagen, når du er undervejs. Rygsækken har de samme gode egenskaber, som de tidligere modeller, men har fået et forbedret bæresystem med et stærkere hoftebælte. De store lommer på hoftebæltet giver dig hurtig og nem adgang til kompas og snacks.

Dine vandrestave kan du hurtigt sætte fast i det patenterede 'stow-on-the-go'-system, mens du går. Er du af sted om vinteren har rygsækken også en løkke til at fastgøre isøksen. Rygsækken har separat rum til drikkesystem og sidelommer til vandflasker. Airscape-rygpanelet sikrer dig en god ventilation på ryggen. Med det integrerede regnslag er du altid beskyttet med vejrgudernes luner.

Vægt: 1610 gram

Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Osprey
Køn: Dame
Volumen: 46
Kategori:Rygsække
Aktivitet:Trekking
Rejse
Vægt: 1610 g
Fjeld & fritid anbefaler
Lowe Alpine Cholatse II ND50:60
Lowe Alpine Cholatse II ND50:60 Før DKK 999,00
DKK 899,00
Info/køb
Osprey Exos 38
Osprey Exos 38 Før DKK 1.299,00
DKK 899,00
Info/køb
Fjeld & Fritid anbefaler

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig