Osprey Nova 33
Osprey Nova 33
Osprey Nova 33
Osprey Nova 33

Osprey Nova 33

DKK 799,00


   På lager
Antal
Varenummer: OSP5-303
Kom godt fra studiestart med en ordentlig rygsæk. Ospreys Nova har både plads til dine kompendier, de tunge lærebøger og selvfølgelig polstrede sleeves til både bærbar og tablet. En solid hverdagrygsæk udviklet med den høje funktionalitet, som kendetegner Ospreys produkter. Hvorfor rygsækken både har aftageligt hoftebælte, kompressionsstropper og meshlommer i siden. Med separat dokumentlomme og ridsefri lomme til solbriller og elektronik.

Vægt: 920 gram

Mål: 48 x 28 x 26 cm

Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Osprey
Køn: Dame
Volumen: 33
Materiale210D Nylon Oxford
Kategori:Rygsække
Aktivitet:Hverdag
Vægt: 920 g
Fjeld & Fritid anbefaler

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig