Nyheder
Farve
1 stk
1 stk
7 stk
1 stk
1 stk
1 stk
2 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk
2 stk
2 stk
4 stk
1 stk
1 stk
1 stk
2 stk
1 stk

Osprey Nyheder

Glæd dig næste sæsons nyheder fra Osprey. Vi får løbende nye varer hjem, så der skulle gerne være lidt nyt at kigge på hele tiden.

Sommeren 2018 står i letvægterens tegn. Den populære camino-rygsæk Exos 38 er blevet redesignet, og så har den fået et kvindeligt modstykke Eja 38.

Til de korte ture har Osprey lanceret Hikelite - en super let rygsæk til dagsture. Hikelite holder vægten nede, uden at du behøver give afkald på kvalitet og på de lækre features, du kender fra andre Osprey-produkter.

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig