Osprey Ozone 36 Convertible
Osprey Ozone 36 Convertible

Osprey Ozone 36 Convertible

DKK 1.699,00


   På lager
Antal
Varenummer: 5971 845136016767
Skræddersyet til håndbaggagen. Ozone 36 Convertible kan laves om til en rygsæk, så du kan tage den på ryggen, når du forlader lufthavnen. Når ruller af sted kan bæresystemet let pakkes væk. Kuffertens mange lommer og rum gør det nemt at finde plads til både tøj, læsestof og småting. Med de indvendige kompressionsstropper kan du nemt holde styr på dine ting, så de ikke vælter rundt, når tasken skal op og ned fra baggagehylden.

Ozone 36 lever op til EU-normen for maksimum-størrelsen på håndbaggage, du kan have med i flyveren.

Vægt: 2160 gram
Mål: 50 x 36 x 23 cm
Materiale: 210D Nylon Shadow Box
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Osprey
Køn: Unisex
Volumen: 36
Materiale210D Nylon Shadow Box
Kategori:Rygsække
Aktivitet:Rejse
Vægt: 2160 g
Fjeld & fritid anbefaler
Fjeld & Fritid anbefaler

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig