Osprey Questa 27

Osprey Questa 27

DKK 699,00


   På lager
Antal
Varenummer: OSP5-305 845136061903
Questa er en del af Ospreys 24/Seven-serie af rygsække designet til at møde dine behov i hverdagen. Damerygsækkken kan med plads til 27 liter både bruges til dagsture og til at transportere dine lærebøger og computer. Tasken har separate, polstrede lommer til både din bærbare og tablet. I forlommen har du små netlommer til kuglepenne, nøgler og visitkort, i sidelommerne er der plads til vandflasker og snacks. Den store åbning til hovedrummet gør det at pakke tasken. Med kompressionsstropper i siderne kan du hurtigt justere tasken, så den sidder bedst muligt. Det lette hoftebælte kan tages af og på efter behov.

Volumen: 27 liter
Vægt: 750 gram
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Osprey
Køn: Dame
Volumen: 27
Materiale210D Nylon Oxford
Kategori:Rygsække
Aktivitet:Hverdag
Vægt: 780 g
Fjeld & Fritid anbefaler

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig