Osprey Quicklock Wallet
Osprey Quicklock Wallet

Osprey Quicklock Wallet

Før DKK 189,00
DKK 99,00
Spar DKK 90,00


   På lager
Antal
Varenummer: 5968 845136016934
Lille tegnebog fra Osprey. QuickLock Wallet er lille nok til at kunne passe i de fleste inderlommer på jakker, og stor nok til at rumme dine kort og kontanter.

Dimensioner: 9,6 x 11 x 2 cm

Vægt: 50 gram

Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Osprey
Køn: Unisex
Kategori:Accessories
Aktivitet:Hverdag
Rejse
Vægt: 50 g

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig