Osprey Sirrus 24

DKK 1.199,00
På lager
Osprey Sirrus 24 er tilpasset kvinder - så den har en lidt kortere ryg og smallere lænd end den tilsvarende herremodel (Osprey Stratos). Rygsækken har en suveræn bærekomfort og giver en god ventilation af ryggen. Med det justerbare Airspeed trampolin-mesh bæresystem får du den bedst mulige udluftning. Rygsækken har en separat lomme til drikkesystem er det let at holde styr på væskebalancen, når du bevæger dig i varme egne, eller du kan bruge netlommerne på siden af rygsækken til vandflasker.
Den store lynlåsåbning giver nem adgang til hovedrummet, så du altid har dine ting lige ved hånden. Små lommer for oven, på hoftebæltet og på fronten gør det nemt at opbevare småting, mens dit vand enten kan være i netlommerne på siden eller i det separate rum ved ryggen, som har plads til en drikkeblære.
Rygsækken har en løkke til at hænge din isøkse og Stow-on-the-Go - så du nemt kan fastgøre dine vandrestave, når du er undervejs.

Med to lommer for oven er det nemt at holde styr på småting og med rumdeler i bunden af tasken har du en separat lomme til din sovepose eller skiftetøj. På længere ture kan du bruge stropperne for neden til at sætte et liggeunderlag fast.

Vægt: 1160 gram
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.
Relaterede varer
Luk