Osprey Sirrus 36
Osprey Sirrus 36
Osprey Sirrus 36

Osprey Sirrus 36

DKK 1.399,00


   På lager
Antal
Varenummer: 50004
Osprey Sirrus 36 er tilpasset kvinder - så den har en lidt kortere ryg og smallere lænd end den tilsvarende herremodel (Osprey Stratos). Med sine 36 liter og et meget ventileret ryg er rygsækken meget velegnet til f.eks. caminovandring eller treks i varme egne. Rygsækken har en suveræn bærekomfort og giver en god ventilation af ryggen. Med det justerbare Airspeed trampolin-mesh bæresystem får du den bedst mulige udluftning. Rygsækken har en separat lomme til drikkesystem er det let at holde styr på væskebalancen, når du bevæger dig i varme egne, eller du kan bruge netlommerne på siden af rygsækken til vandflasker.
Den store lynlåsåbning giver nem adgang til hovedrummet, så du altid har dine ting lige ved hånden. Små lommer for oven, på hoftebæltet og på fronten gør det nemt at opbevare småting, mens dit vand enten kan være i netlommerne på siden eller i det separate rum ved ryggen, som har plads til en drikkeblære.
Rygsækken har en løkke til at hænge din isøkse og Stow-on-the-Go - så du nemt kan fastgøre dine vandrestave, når du er undervejs.

Med to lommer i låget er det nemt at holde styr på småting og med rumdeler i bunden af tasken har du en separat lomme til din sovepose eller skiftetøj. På længere ture kan du bruge stropperne for neden til at sætte et liggeunderlag fast.

Regnovertræk følger med

Vægt: 1450 gram

Mål: 66 x 31 x 31 cm
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
RegnovertrækJa
Anbefalet vægt7 - 13 kg
Mærke:Osprey
Køn: Dame
Volumen: 36
Kategori:Rygsække
Aktivitet:Trekking
Rejse
Vægt: 1450 g
Fjeld & fritid anbefaler
Fjeld & Fritid anbefaler
Osprey Talon 33
Osprey Talon 33 DKK 1.099,00
Info/køb
Osprey Kestrel 38 - Tilbud
Osprey Kestrel 38 - Tilbud Før DKK 1.399,00
DKK 1.099,00
Info/køb
Osprey Kyte 46
Osprey Kyte 46 Før DKK 1.499,00
DKK 1.199,00
Info/køb

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig