Osprey Skarab 34

DKK 999,00
På lager
Varenummer:X15889
Innovativ og simpel dagstursrygsæk, der kan klare langt de fleste udfordringer. Rygsækken har et toplåg med både et indvendigt og et udvendigt rum til alle de småting man gerne vil kunne komme til i løbet af dagen. Det store rum, har plads nok til alt hvad man skal bruge i løbet af en dag, uanset årstiden.

Osprey Skarab 34 er den største i serien og har det kraftigste hoftebærebælte. Med en totalvolumen på 34 liter, kan man hurtigt komme op i vægt, men det gode hoftebærebæltet gør at man trygt bare kan fylde i rygsækken uden at gå på kompromis med komforten.

På siden af ryggækken er der lynlåslukkede lommer der er store nok til at holder vandflasker på op til 1 liter. Sidelommerne er også oplagte til de ting man gerne vil have tæt på, f.eks. kort, kompas og kamera. På hoftebærebæltet er der lommer med lynlås til snacks, læbepomade og andre småting.

Til drikkesystemet er der en udvendig lomme det netop dette, der gør at man ikke skal rode med alle de sager man har pakket, bare for at skulle fylde vand.

Vægt: 1000 gram
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.
Relaterede varer
Luk