Osprey Skimmer 28

DKK 899,00
På lager
Varenummer:X15890
Innovativ og simpel dagstursrygsæk, der kan klare langt de fleste udfordringer. Rygsækken har et toplåg med både et indvendigt og et udvendigt rum til alle de småting man gerne vil kunne komme til i løbet af dagen. Det store rum, har plads nok til alt hvad man skal bruge i løbet af en dag, uanset årstiden.

Osprey Skimmer 28 har som navnet antyder en volumen på hele 28 liter. Alt afhængigt af hvad man fylder i den, kan den hurtigt blive ret tung. Derfor har Osprey udstyret den med et relativt kraftigt hoftebærebælte, så man trygt kan fylde i rygsækken uden at gå på kompromis med komforten.

På siden af ryggækken er der lynlåslukkede lommer der er store nok til at holder vandflasker på op til 1 liter. Sidelommerne er også oplagte til de ting man gerne vil have tæt på, f.eks. kort, kompas og kamera. På hoftebærebæltet er der lommer med lynlås til snacks, læbepomade og andre småting.

Til drikkesystemet er der en udvendig lomme det netop dette, der gør at man ikke skal rode med alle de sager man har pakket, bare for at skulle fylde vand.

Vægt: 840 gram
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.
Relaterede varer
Luk