Osprey Talon 33

Før DKK 1.099,00
DKK 549,50
SparDKK 549,50
På lager
Nyt design! Osprey har givet nyklassikeren Talon en makeover. Resultatet er en endnu mere strømlinet rygsæk til dit næste trailrun, dagsture eller mountainbike-eventyr. Toplåget giver både ekstra rum og en god beskyttelse af hovederummet - hvis det skulle regne. Med sine 33 liter kan du let pakke rygsækken til din næste storbyferie eller (til den rutinerede letvægtspakker) til sommerens Camino-vandring. Det nye Airscape-design i ryggen giver dig en endnu bedre ventilation end på den hidtidige Talon-serie. Som altid har rygsækkken mange af de uundværlige features, du kender fra Ospreys større rygsække: stow-on-the-go, så du kan sætte din vandrestave fast i siden af rygsækken, mens du går. Tasken har plads til drikkesystem, små lommer på hoftebæltet og på fronten af rygsækken kan du bruge de to løkker for neden til at spænde liggeunderlag eller anden let oppakning udenpå.
Det slanke design giver dig en rygsæk, der sidder godt på ryggen, hvad end du skal løbe adventurerace, klatre eller bare har brug for plads til de daglige indkøb.
Hoftesele og skulderstropper er tyndt polstrede, men brede og giver god aflastning, når du fylder lidt tungere ting i rygsækken. Som altid kan du nemt klemme din jakke ind under låget og en ekstra guidebog, solcreme og snacks med i meshlommen på fronten, selv om resten af rygsækken er fyldt til randen. Fin plads til drikkedunke i sidelommerne.

Volumen: 33 liter
Vægt: 910 gram

Dimensioner (max): 62 x 30 x 29 cm
Nyhedsbrev
Tag nyhedsmailen fra Fjeld & Fritid med på farten. Tilmeld dig i dag og få et forspring på vores nyheder og særtilbud.
Relaterede varer
Luk