Osprey Tempest 20
Osprey Tempest 20
Osprey Tempest 20
Osprey Tempest 20
Osprey Tempest 20

Osprey Tempest 20

DKK 999,00


   På lager
Antal
Varenummer: 4529
Nyt design! Osprey har givet nyklassikeren Tempest en makeover. Resultatet er en endnu mere strømlinet damerygsæk til dit næste trailrun, dagsture eller mountainbike-eventyr. Det nye Airscape-design i ryggen giver dig en endnu bedre ventilation end på den hidtidige Tempest-serie. Som altid har rygsækkken mange af de uundværlige features, du kender fra Ospreys større rygsække: stow-on-the-go, så du kan sætte din vandrestave fast i siden af rygsækken, mens du går. Tasken har plads til drikkesystem, små lommer på hoftebæltet og på fronten af rygsækken kan du fiksere din cykelhjelm, når du ikke bruger den.
Det slanke design giver dig en rygsæk, der sidder godt på ryggen, hvad end du skal løbe adventurerace, klatre eller kravle rundt på legepladsen med ungerne.
Hoftesele og skulderstropper er tyndt polstrede, men brede og giver god aflastning, når du fylder lidt tungere ting i rygsækken. Som altid kan du nemt klemme en ekstra bog, solcreme og pakke kiks med i meshlommen på fronten, selv om resten af rygsækken er fyldt til randen. Fin plads til drikkedunke i sidelommerne.

Volumen: 20 liter
Vægt: 740 gram

Dimensioner (max): 50 x 28 x 27 cm

Tjek Talon 22, hvis du er på jagt efter herremodellen.
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Osprey
Køn: Dame
Volumen: 20
Kategori:Rygsække
Aktivitet:Cykling
Hverdag
Trailrun
Vægt: 740 g
Fjeld & Fritid anbefaler

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig