Osprey Tempest 30
Osprey Tempest 30
Osprey Tempest 30
Osprey Tempest 30

Osprey Tempest 30

DKK 1.099,00


   På lager
Antal
Varenummer: 4530
Nyt design! Osprey har givet nyklassikeren Tempest en makeover. Resultatet er en endnu mere strømlinet rygsæk til dit næste trailrun, dagsture eller mountainbike-eventyr. Toplåget giver både ekstra rum og en god beskyttelse af hovederummet - hvis det skulle regne. Med sine 30 liter kan du let pakke rygsækken til din næste storbyferie eller (til den rutinerede letvægtspakker) til sommerens Camino-vandring. Det nye Airscape-design i ryggen giver dig en endnu bedre ventilation end på den hidtidige Tempest-serie. Som altid har rygsækkken mange af de uundværlige features, du kender fra Ospreys større rygsække: stow-on-the-go, så du kan sætte din vandrestave fast i siden af rygsækken, mens du går, netlomme på fronten og separat rum til dit drikkesystem. På hoftebæltet har du små lommer til snacks og kompas, og på fronten af rygsækken kan du bruge de to løkker for neden til at spænde liggeunderlag eller anden let oppakning udenpå.
Det slanke design giver dig en rygsæk, der sidder godt på ryggen, hvad end du skal løbe adventurerace, klatre eller bare har brug for plads til de daglige indkøb.
Hoftbælte og skulderstropper er tyndt polstrede og brede, så de giver dig en god aflastning, når du fylder lidt tungere ting i rygsækken. Som altid kan du nemt klemme din jakke ind under låget og en ekstra guidebog, solcreme og din UV-buff ned i meshlommen på fronten, selv om resten af rygsækken er fyldt til randen. Fin plads til drikkedunke i sidelommerne.


Osprey Tempest 30 er en dametilpasset udgave af den populære Talon 33. Dameudgaven har en lidt kortere ryg og smallere lænd, og så er skulderstropperne en smule mere kurvede.

Mål: 57 x 28 x 27 cm

Volumen: 30 liter

Vægt: 860 gram
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Osprey
Køn: Dame
Volumen: 30
Kategori:Rygsække
Aktivitet:Trekking
Hverdag
Rejse
Vægt: 860 g
Fjeld & Fritid anbefaler
Osprey Talon 33
Osprey Talon 33 DKK 1.099,00
Info/køb
Osprey Kyte 36
Osprey Kyte 36 DKK 1.399,00
Info/køb
Osprey Exos 38
Osprey Exos 38 Før DKK 1.299,00
DKK 899,00
Info/køb

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig