Osprey Transporter 65
Osprey Transporter 65

Osprey Transporter 65

DKK 1.199,00


   På lager
Antal
Varenummer: X14719
Hårdfør duffel lige til at svinge over skulderen og tage med på eventyr. Den slidstærke nylon er meget vandafvisende, så du behøver ikke bekymre dig, når du er ude i dårligt vejr.

Transporter 65 er stor nok til at rumme dit grej, når du skal på tur, og de polstrede skulderstropper giver dig mulighed for at bære tasken nemt og bekvemt. Stropperne kan hurtigt tages af og pakkes væk, når du ikke har brug for dem.

Den store u-formede åbning giver dig let og hurtig adgang til dine ting.
Med fire håndtag, kan du bære tasken, som det passer dig.

En yderlomme for enden af tasken, og inde i tasken har du flere netlommer til småting og en klips til dine nøgler.

De ydre lynlåse kan låses.

Vægt: 1410 gram

Materiale: 800D Nylon med 0,2mm TPU-overfladebehandling

Størrelse: 60 x 36 x 32 cm (maksimale mål)  

Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Osprey
Køn: Unisex
Volumen: 65
MaterialeNylon
Kategori:Tasker
Aktivitet:Rejse
Vægt: 1410 g
Fjeld & Fritid anbefaler

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig