Osprey Transporter Carry-On 44
Osprey Transporter Carry-On 44
Osprey Transporter Carry-On 44

Osprey Transporter Carry-On 44

DKK 1.199,00


   På lager
Antal
Varenummer: X15556
Når man skal rejse let, er den bagage man har med på ture altafgørende. Transporter Carry-On 44, er lavt til netop at gøre rejsen nemmere, den passer nemlig som håndbagage. Rygsækken er lavet i kraftig nylon, så den kan holde til mange ture gennem lufthavne og banegårde. Rygsækken har et bæresystem der kan pakkes væk når det ikke skal bruges, f.eks. når rygsækken skal stuves væk på fly.
Rygsækkens åbning er i ”clam-shell” stil, så man let kan pakke og få overblik over sin bagage. Indersiden af rygsækken har kompressionsremme, så man kan holde styr på indholdet af rygsækken. Derudover har rygsækken en ydrelomme til mindre ting f.eks. kuglepenne, boardingkort, pas mv. samt en foret laptoplomme som kan tilgås når det store rum er lukket.  

Volumen: 44 liter

Vægt: 1540 gram

Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Højde56 cmBredde35 cm
Dybde31 cmMærke:Osprey
Køn: Unisex
Volumen: 44
Kategori:Tasker
Aktivitet:Rejse
Vægt: 1540 g

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig