Osprey Ultralight Washbag Padded

Osprey Ultralight Washbag Padded

DKK 179,00


   På lager
Antal
Varenummer: 5119 845136009028
Polstret ultralet toilettaske fra Osprey til både vildmarkstur og storbyferie. Tasken kan hænges op i stroppen, hvis du ikke har et toiletbord ved hånden, og med Ospreys 'spændetrøjesystem' kan du nemt stramme tasken ind, så dine ting ikke ligger og rasler rundt.

Vejer kun 70 gram
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Mærke:Osprey
Kategori:Toilettasker
Aktivitet:Rejse
Vægt: 70 g

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid  |  Frederiksborggade 28  |  1360 København K  |  +45 33 11 35 36  |  WEB@FJELDOGFRITID.DK
Klik mig