Osprey Xenith 88
Osprey Xenith 88

Osprey Xenith 88

DKK 2.599,00


   På lager
Antal
Varenummer: 4333
For alle, der bærer rundt på tung last på længere ture, er lasteevnen og komfort i højsæde. Ospreys nye Xenith-serie er designet til at imødekomme lige præcis de krav. En forstærket version af det gennemprøvede LightWire™ rammesystem skaber en struktur, hvorpå det nye BioForm⁴ CM™-hoftebælte giver god støtte og mulighed for tilpasning. Muligheden for at organisere og have let adgang til sin oppakning er vigtigt for enhver rejsende og denne serie af tasker tilbyder flere suveræne muligheder i form af flere åbninger ind til hovedrummet, sidelommer og en ny måde at opbevare et drikkesystem på. Dette gør de ved en klar afvejning mellem vægt og vigtighed af godset.
Vis mere
Vis mindre
Produkt Information
Anbefalet vægt18 - 32 kgMærke:Osprey
Køn: Herre
Volumen: 88
Kategori:Rygsække
Aktivitet:Trekking
Rejse
Vægt: 2450 g
Fjeld & Fritid anbefaler
Fjällräven Abisko 75 Men
Fjällräven Abisko 75 Men Før DKK 2.199,00
DKK 1.759,00
Info/køb
Osprey Xenith 88 - TILBUD
Osprey Xenith 88 - TILBUD Før DKK 2.599,00
DKK 1.999,00
Info/køb

Vi leverer udstyret, du mangler

Du har drømmen, vi leverer udstyret. Vi prioriterer funktionalitet og design, og det ser du også i vores sortiment, hvor du både finder meget tekniske produkter til f.eks ski, klatring og ekspeditioner, men også lækre og enklere produkter, som kan være med til at gøre dit friluftsliv i hverdagen en lille smule mere behageligt.
Hos Fjeld & Fritid bruger vi vores egen friluftserfaring til at sikre, at du får det bedste grej med på tur både sommer og vinter. Medarbejderne tager selv på tur med telt og Trangia, og deler gerne ud af deres erfaringer. Vores eksperter i klatring beskæftiger sig både med bouldering, klatrevægge og et par stykker har også givet sig i kast med isklatring. Find førende mærkevarer i både vores fysiske butikker og her på hjemmesiden.
Kundeservice

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi svarer altid gerne på dine spørgsmål.Fjeld & Fritid   |   Frederiksborggade 28   |   1360 København K   |   +45 33 11 35 36    |   info@fjeldogfritid.dk

Fjällräven Specialbutik   |   Kultorvet 7   |   1175 København K   |   +45 33 11 22 73    |   info@fjeldogfritid.dk
Klik mig